beats by dre cheap

~ It's ok, I got lost on the way but I'm a supergirl and supergirls don't cry.

Svi mi imamo obavezu prema ljubavi : da joj omogucimo da se manifestuje na najbolji moguci nacin. Ne mozemo i ne smijemo da se plasimo kada sile mraka, one koje su ustanovile rijec "grijeh" samo da bi kontrolisale nasa srca i umove, podignu svoj glas.. Sta je grijeh? Grijeh je sprecavati ljubav da se ispolji.

Svijet nam otkriva da uspjeh zapocinje samo dobrom voljom. Sve je pitanje stanja tvog duha. Zivotne bitke ne dobivaju uvijek samo najjaci i najbrzi ljudi, prije ili kasnije, pobjednik je onaj koji misli da moze pobjediti.

Rekli su mi, jedno je slomiti poneku grancicu, a drugo je slomiti srce. Dva srca. Sva tri srca.. Hej? Pazi sta radis, molim te! Jer to nije tamo neki strucak zumbula, nego jedna narocita ruza, ruza negovana da bi ostala divlja. Razumes li to? A takvim ruzama se divis izdaleka. Njih ne diras.

Sretni nikad ne razmisljaju o sreci. To je posao za nesretne. Svi primete srecu u nesreci, a o nesreci u sreci razmisljaju samo blesavi. I iskusni..

Tako to ide : najpre nekome oprostis nesto, a onda oprostis sebi sto si mu oprostio. Kao vakcina : primis najpre malu dozu, vrlo malu, koliko moze tvoj organizam da podnese i odjednom postajes imun i na ono najgore. I ne primetis kada si postao drugi covek, kako te neki virusi ne doticu, kako je neki dio tebe, nezan i osjetljiv, nestao zauvek.

Nakon tog osmijeha pogledi su im bili promijenjeni. I sve je izgledalo mnogo manje vazno, i ono sto je proslo u odnosu na ovo sad, i ovo sad u odnosu na ono sto je proslo, ma sve u odnosu na sve najkrace receno.

Sta ce od mene postati, mali andjele moj?

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
29/02/2012 01:59