beats by dre cheap

~ Nikom ne pricam o tome, brzo dodje taj talas i znam da cu da potonem.

Mogu o meni da pricaju sta hoce, da me nazivaju razlicitim imenima, ne marim. Sta oni znaju kako se voli do krajnjih granica i gazi svoj ponos zbog ljubavi? Voljeti ne mozes nauciti, ili to nosis u genima ili ne, treceg nema.

Ukljucio je razum i krenuo dalje, bez mene. I ja sam krenula dalje, ali u mislima s njim. Zauvijek.

Mili moj, zar ne vidis koliko smo slicni? Koliko smo povezani nekom komplikovanom magijom? Cak su i zvijezde umijesale prste da nas povezu, da nam se pogledi susrecu, da se savrseno razumijemo ne progovorivsi niti jednu rijec. Ali ne, ti ides uprkos zvijezdama i sudbini, trazis srodnu dusu negdje daleko, a ona ti je ispred nosa i ceka vec predugo.

"Hocu li ikada vise sresti nekog poput njega?" - pitala sam se, a onda je neki tihi glasic sapnuo mi na uho : "Ne mila, takav dodje samo jednom. Ili ga zadrzis zauvijek ili ga izgubis zauvijek."

Bas me bila pogledala onim svojim smedjim ocima i tada kao da je celi moj svet bio u njima. Pokusah to sakriti i od sebe i od drugih. Od drugih sam nekako i uspevao da sakrijem, ali od sebe nikad. Moja sreca, moja tuga i celi moj svet je stao u ta dva smedja oka, stao i ostao.

Ma, ne idem ja ispred svog vremena. Moje vreme ide iza mene. U tome je nesporazum. Ipak, sacekat cu ga jos malo. Jos samo malo, onda odoh.

Sjecam se kako sam tada vjerovala da cemo trajati vjecno.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
29/02/2012 12:53