beats by dre cheap

~I love you, I have loved you all along, and I miss you been far away for far too long.

Znate li zasto je Bog stvorio razmake izmedju prstiju? Da bi jednog dana, kada dodje neko ko je stvoren bas za vas, popunio tu prazninu, drzeci vas za ruku, zauvijek.

Postoje ljudi koji zive pravolinijski. Stepenicu po stepenicu, pouzdano i sigurno, penju se do nekakve svoje prave mogucnosti. Postoje i oni drugi. Cas odlete u nebo. Cas ih polupane dizes sa zemlje i lijepis.

Zapamti, neke greske se prave jednom, poslije njih se kajemo jer kada izgubis posljednju sansu, put za povratak je nemoguce naci. I nikad se nemoj smijati onome ko zbog ljubavi gubi ponos, vec onome ko zbog ponosa gubi ljubav. Jer nije isto covjek u pustinji i pustinja u covjeku.

Cudno da gubitak jedne osobe moze da ostavi toliku ogromnu rupu usred zivota. Rupu koju ostavi ne osjecamo kao da je velicine drugog ljudskog bica. Vise je osjecamo kao da je velicine cijelog svijeta.

Treba ici za ljubavlju ma gdje ona bila, cak i kad to znaci sate, dane, nedjelje razoracenja i tuge. Jer u trenu kad krenemo u susret ljubavi i ona krece u susret nama. I spasava nas..

Mozda covjek ponekad izgubi sve sto mu je drago i osjeti se napusten, sam, sasvim sam. Mozda ponekad razocaras se u ljude i sve oko sebe i kao ptica bez gnijezda trazis utociste pod tudjim krovom. Mozda ponekad, ali jednom sigurno, isprijecit ce se neko pred tobom, neko preko koga ne moze tako preci, pogledati ga preko ramena. Jednom, sigurno, shvatit ces da nekog duboko volis.

U nasem zivotu postoji natpis na kojem pise : "Moje kvalitete ces prepoznati tek kad me izgubis i ponovo pronadjes." I zato nije dobro ici precicom.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
01/03/2012 12:41