beats by dre cheap

~ Neke tuge nikad se ne prebole..

Znam da je bilo drugih lica, drugih trepavica i drugih usana, ali nisu bile iste. Bili su dragi, ali ne i najdrazi. Bili su lijepi, ali ne i najljepsi. Bili su mili, ali ne i najmiliji. I rekli su mi da ima i bolje, ali meni bolje ne treba i da ima.

Hocu da vjerujem da nas tek cekaju dani i godine tamo u beskraju.. Nista u kosmosu ne biva slucajno.

"Oni imaju svoju slucajnost zbog koje sve postaje nebitno. Cak i ovo sada. Nije bitno." Opet bih prosla kroz sve ovo makar samo za jednu uspomenu. Znam, ne bi boljelo da mi ne znaci najvise na svijetu.

Tesko je kada zivis za dan koji ne znas kada ce doci, za dan kada ces ga ponovo vidjeti. Tesko je, kada si sam i nedostaje ti glas, lice, dodir, osmijeh, kada ti nedostaje bice koje je tvoja bolja polovina. Tesko je drugari.. Zelim vam da nikada ne iskusite koliko je tesko, jer taj bol prijatelji nije za ljude!

Ja tebe ne volim ni srcem, ni razumom. Srce moze stati, pamet zaboraviti. Ja tebe volim dusom svojom. Ona niti staje, niti zaboravlja.

Bas tog trenutka, zeljela sam da mu napisem da mi fali, da ga volim i trebam, da je moje sve.

Ponekad odlutam, tek toliko da budem sama, stvarno sama. Da cujem sebe, svoje misli. Ne treba mi puno vremena. Par minuta. Tek toliko da kazem sebi sta zelim, sta osjecam. I onda se vratim. Ponovo slusam druge, slusam tudje zelje i snove. I ponovo zaboravim na sebe. I cekam.. Cekam da ponovo odlutam.

Prava ljubav nema sretan zavrsetak, ona jednostavno nikad ne prestaje.

A kada me dotakne, protrnem, i bogove i vragove zovem ako mogu vrijeme da zaustave..

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
02/03/2012 01:02