beats by dre cheap

~ Dodaj svijetu malo boje, cudo moje.

Susrecemo se po gradu. Nakon toliko godina jos prepoznam tvoj parfem u gomili. Nije to cudno, cudno je sto me jos uvijek opija. I kada te ne vidim, cujem ti smijeh u gomili. Onda se i ja nasmijem i pomislim: "Sretna je. Neka. Dugo je jadnica i patila uzalud."

Znas ono, kad uzdahnes i kazes "dobro je?" Tada se na tebi najbolje vidi koliko lose je.

Osudio sam je na ljubav sa mnom, bez prigovora i bez sanse za pomilovanje. Osim mozda, poneki poljubac u vrat, tu i tamo. Bila je bas onakva kakvu sam oduvijek htio - pametna budala. Pametna za druge stvari, budala da izabere mene.

Sta god joj bude trebalo. Pazi: sta god. Ja cu se vratiti po nju cim bude moguce. Ona je.. Kako da ti kazem.. Neko do koga mi je jako stalo.

Pa ipak se zivi. Jos samo katkad biva da me prevlada bol, pa se savijam kao crv na zemlji i pritiscem lice u suskavu, hladnu travu i izgovaram u crnu zednu zemlju rijeci koje nemam kome da kazem. Jos samo katkad gresno zudim smrt i zalim se nevidljivom Bogu, sto sam udaren nepodnosivim prokletstvom, da najbolje misli i najljepsa osjecanja prosipam nevidjeno i zaludno kao pelud na kamen, iskre u tamu, jauk u vjetar.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
06/03/2012 12:49