beats by dre cheap

~ Umije li iko da je ovoliko tvoj?

Masta me je upropastila. Uvek sam uz likove smisljao karaktere, boju glasa, male navike i omiljene pisce.. I nikad se to nije poklopilo sa njihovim pravim osobinama. Uvek sam ljude zamisljao boljim neg' sto jesu, i tako sam nekako i prosao.

Uzimali smo jedno drugom rec iz usta. Mislili smo o istim stvarima i govorili o njima na isti nacin. Izgledalo je da se poznajemo godinama.
U zivotu svakog coveka, govorio je, postoji samo jedna zena sa kojom moze da ostvari savrsenu vezu, kao sto u zivotu svake zene postoji samo jedan muskarac sa kojim se oseca kompletna. Pronaci se, sudbina je malobrojnih. Svi ostali su prinudjeni da zive u jednoj vrsti nezadovoljstva i neprekidne ceznje.
Koliko je ovakvih susreta, govorio mi je, jedan u deset hiljada, jedan u milion, u deset miliona?
Da, jedan u deset miliona. Sve ostalo su prilagodjavanja, prolazne privlacnosti epiderma, afiniteta tela ili karaktera, socijalne nagodbe. Posle tog zakljucka, nisam prestajala da ponavljam : imali smo srecu, zar ne? Ko zna sta se iza toga krije, ko to zna?

Kad sve iscezne, kad mnoge stvari u koje smo slijepo vjerovali izgube vrijednost, ostaje ljudsko bice suoceno sa svojim ponorom, sa svojim neublazenim bolom.

- "Jos ces ti nekog voleti."
"Mislim da necu ni traziti. Kako sam tebe voleo ne voli se jednom u zivotu. Tako se voli jednom u hiljadu zivota. Bio bih malo sebican da ocekujem da mi se to desi jos jednom u preostalih desetak, petnaest godina ovog."

Mogla je ona bez njega. Itekako je mogla! Odlicno je glumila hladnokrvnost, pred svima se trudila biti ravnodusna, iako se u njoj nesto preokrene svaki put kad ga neko spomene.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
13/03/2012 23:33