beats by dre cheap

~ Trebas mi, da me zastitis od same sebe.

Okrenula sam glavu. Da ne gledam. Nisam mogla podnijeti tu vasu blizinu, niti te sladunjave rijeci koje ste izgovarali. Nisam mogla podnijeti cinjenicu da si nesto davno izgubljeno. Nesto sto, Bog mi je svjedok, nikad nisam htjela izgubiti. A ta suza koja je klizila niz obraz bila je svjedok da jesam, jednom..

Tesko je biti okovan u moju vrstu slobode. Lako mi je s nemirom, ne mogu da umirim mir.

Znala je da ce dio nje zauvijek ostati s njim. Tamo gdje su onoga dana stali, ostao je njegov ponos, njen inat, prokockana sansa i jedno obecanje. Imali su sve, a izabrali su nista.

Svako svoje breme nosi i uzalud je pricati da ce neko tvoje ponijeti. Tvoja bol nikoga nece zaboljeti onoliko koliko je zaboljela tebe, bez obzira cijih ruku djelo bila.

Sutjela je, a ja sam znao da je to alarm za mene. Kada zene sute, znaci da im se svasta mota po glavi. Nisam smio dopustiti da zaplace. Privio sam je uz sebe i rekao: 'Ne placi, ludice. Tvojih suza nije vrijedna nijedna. Ti nisi moj prvi izbor, ni posljednji. Ti si moj jedini izbor. Nesto sto nijedna druga nece biti.'

Ako ga stvarno volis, sudbina nece dopustiti da ga izgubis. Sudbina ce ti ga vratiti nazad. Mozda to nece biti skoro, ali ako je pravi, on ce ponovo doci.

'Rizikujes da me jednog dana izgubis'
- Ponovo cu te pronaci!
'Bas si siguran u sebe'
- Ne, siguran sam u nas.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
30/03/2012 00:44