beats by dre cheap

~ Jedan od onih dana kad mi bas i ne ide.. Proci ce ili nece, jedno od to dvoje.

I onda shvatis da onog pravog sretnes samo jednom u zivotu i nikad vise. Da su samo jedne najdraze oci, samo jedan zagrljaj u koji se savrseno uklapas. Jedan osmijeh kojem se uvijek obradujes. I onda, kada to izgubis, cijeli zivot tragas za takvim istim, pravim. Ali ga nikad ne nadjes. I sa svakim pogresnim, uvijek se vracas njemu, jedinom pravom.

Tuzne zene imaju najljepsi osmijeh. One se smiju da prikriju tugu. A to niko ne zna. I taj osmijeh je skoro uvijek ljepsi, jer je u njega ulozen veliki trud.

Ne, nisi ti bezosjecajna. Ti zelis da drugi tako misle, da te ne mogu povrijediti ma sto god da ti ucine. Tvrdoglavi stvore, pa tako neces nista da postignes. Samo ce da te testiraju, do koje granice mozes da podneses bol. A vjeruj, do tih granica covjek ne zeli da dodje. Jedino te granice ne zeli da predje nikada.

Volio me. Sigurna sam. Al' na neki svoj nacin. A ja, i ja sam njega voljela. Al' na sve moguce nacine.

Najvaznije stvari je najteze reci. To su stvari kojih se sramimo jer ih rijeci umanjuju. A, kad ih izgovorimo, stvari koje su se cinile neogranicenima dok su bile u nasoj glavi, stisnu se na obicnu zivotnu velicinu. Ali, ima tu jos nesto, zar ne? Najvaznije stvari su preblizu mjestu gdje je zakopano nase tajno srce, kao putokazi prema blagu koje bi neprijatelji rado ukrali. I dogodi se da s naporom otkrijemo neku tajnu a da nas ljudi cudno gledaju, ne shvatajuci sto smo uopce rekli ni zasto smo mislili da je tako vazno da smo bili na rubu suza dok smo govorili. Mislim da je to najgore. Kad tajna ostane zakljucana ne zato sto nije ispricana, nego zato sto je niko nije razumio.

Vrijeme ne lijeci rane, nego nas uci da zivimo sa njima.

Vidis, ja nikada nisam zeljela tebi postati neko vazan. Samo sam htjela biti ona koju razdvajas od drugih, iz bilo kojeg razloga, samo tebi znanog. Steta. Mogli smo biti pravi, da smo se samo znali voljeti s malo manje ponosa.

Meni eto, nista sem nas dvoje nije vredelo.

U mraku vidim kako ti oci sjaje, a kad nam se lica dotaknu i tvoj dah ukrsti sa mojim, ja osjetim sve godine nase ljubavi sazete u jedan jedini tren, i znam samo da postojimo ti i ja, ali pretopljeni na silnoj vatri nase duge, tajne i tajanstvene ljubavi, i pomijesani nerazdvojno, zauvijek.

~ Oprosti im, nacrtat ces sebi osmijeh opet
http://mannequin.blogger.ba
02/04/2012 02:40